Velkommen til bloggen

ENIIGs nye repræsentantskab er valgt – og jeg er med…

Tirsdag aften var jeg til det første repræsentantskabsmøde og mødte mine nye ‘kollegaer’. ‘CSR er en stor forpligtelse, vi lægger vægt på CSR’, sagde administrerende direktør i ENIIG på det første møde i det nye repræsentantskab.

DET er jo sød musik i mine ører – lad os sammen få den musik til at spille højere og klarere…!

Jeg glæder mig til at skubbe endnu mere til arbejdet med samfundsansvar i ENIIG. Administrerende direktør i ENIIG, Martin Romvig, gav en god introduktion til virksomheden i et veltilrettelagt velkomstarrangement i ENIIGs hovedsæde i Silkeborg. Flot arbejde af ENIIGs koncernsekretariat – jeg glæder mig til samarbejdet! Tak for velkomsten bestyrelseformand Jan Skytte Pedersen og for en god introduktion til ENIIG a.m.b.a administrerende direktør Martin Romvig