Velkommen til bloggen

Sustainability lead – nyt digitalt uddannelsesprogram

Har du lyst til at styrke dine kompetencer inden for Verdensmål, CSR og Bæredygtighed?

Så kom med på vores nye uddannelsesprogram!

Det foregår online, og vi veksler mellem inspirationsoplæg, gruppe- og case øvelser og gæsteoplæg med fageksperter suppleret med individuel vejledning og peer coaching. Vi afslutter med en to-dages studietur med virksomhedsbesøg og netværk i København i starten af september.

 

På uddannelsen får du:

  • Viden om de nyeste tendenser inden for CSR, verdensmål og bæredygtighed
  • Overblik over koblingen mellem strategisk CSR og forretningsstrategier
  • Det teoretiske overblik såvel som praktiske værktøjer til at lave analyse, strategi, til at designe de rigtige indsatser og partnerskaber samt rapportere på og kommunikere om jeres bæredygtighedsarbejde
  • Du anvender teorier og modeller på din egen virksomhed i et sammenhængende forløb for til slut at stå med en solid viden om agendaen, et ‘produkt’, som du undervejs har fået masser af professionel sparring på, og redskaberne til at drive og lede din organisations arbejde med bæredygtighed.

Vi forventer at starte ultimo maj – så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere om uddannelsesforløbet. 

Læs mere i det fulde program –  SustainabilityLeadProgramom, hvordan du bliver klædt på til at lede din virksomheds arbejde med CSR, bæredygtighed, verdensmål. 

Du tilmelder dig ved at skrive til Anne mette og Lotte på sustainabilitylead@outlook.com, tilmeldingsfristen er den 22. maj og tilmelding er bindende. 


Sustainability Lead-uddannelsen er udviklet i et partnerskab mellem Corporate Sustainability og Kirkegaard Consult. På Sustainability Lead-uddannelsen får du viden og værktøjer, der gør dig i stand til at lede og drive din organisations arbejde med FNs Verdensmål, CSR og bæredygtighed. Skriv til os på sustainabilitylead@outlook.com, hvis du vil vide mere. 

Corporate Sustainability v. Anne Mette Christiansen har arbejdet med CSR og bæredygtighed siden 2000 og med Verdensmålene siden 2015. Anne Mette har arbejdet med en lang række organisationer. Hun har undervist på CBS, på Washington & Lee University i USA og Stockholm School of Economics, og underviser løbende i Verdensmål, CSR og bæredygtighed i Europa, Grønland, USA, Asien og Afrika. Besøg Corporate Sustainability.