FNs verdensmål

Vi havde fornøjelsen af Lotte Frank Kirkegaard som indlægsholder på et af vores fyraftensmøder. Emnet for indlægget var ”FNs verdensmål i praksis – hvordan kommer vi i gang?”

Med sit store vid, sin formidable formidlingsevne – og sin evne til konstant at være i øjenhøjde med sit publikum, fik Lotte leveret sine pointer, så alle gik hjem fra arrangementet med ny viden i bagagen – og en lyst til at arbejde videre med teorierne i praksis.
Vi kan på det varmeste anbefale Lotte.

Vibe Elbæk, UdviklingOdder.


Kunderne siger...

Lottes motiverende tilgang til arbejde med verdensmålene har været med til at skabe et fundament, som vi nu kan arbejde videre med. Lotte har hjulpet os til at konkretisere, hvor vi kan gøre en forskel, til at opstille handlinger og til at strukturere det fremtidige arbejde med verdensmålene.

Mikael Brandt, administrerende direktør, Bent Brandt as.KEN HYGIENE SYSTEM A/S ønsker at FN's verdensmål skal være en integreret del at vores strategi. I den forbindelse bad vi Kirkegaard Consult om en introduktion til verdensmålende samt inspiration til hvordan disse bliver styrende for strategien. Lotte Frank styrede os med sikker hånd gennem forløbet og har efterladt os med nysgerrighed og appetit på at arbejde videre med verdensmålene.

John Veje Olesen, CEO, KEN HYGIENE SYSTEMS A/S


Jeg har brugt Lotte til at introducere, hvordan man kan arbejde med SDG’erne i vores politiske system, workshoppen var en stor succes, det skyldtes først og fremmest Lottes evne til at motivere og engagere, og også evnen til at gøre et kæmpe område ligetil og operationelt for alle  

Amira L. BaidaPolitisk Seniorkonsulent, FINANSFORBUNDET


Forretningsudvikling med afsæt i FNs verdensmål - se her hvad du får!

  • Dyb indsigt i og fortrolighed med FNs verdensmål som forretnings driver
  • En række analyser (herunder værdikædeanalyse, intern væsentlighedsanalyse samt kundeundersøgelse), som tilsammen giver et nuanceret billede af jeres potentialer og risici i relation til at anvende verdensmålene strategisk
  • Prioritering af de mest relevante verdensmål for jeres forretningsudvikling
  • En udviklingsstrategi med udgangspunkt i de forretningsmuligheder, der ligger i FNs verdensmål
  • En handleplan der tager udgangspunkt i ønsket ambitionsniveau
  • En organisering til at løfte det videre arbejde

 

BOOK EN TIMES SPARRING UDEN BEREGNING