Rådgivning

Ekspertise

  • Corporate Social Responsibility
  • FNs 17 verdensmål
  • UN Global Compact
  • Partnerskaber
  • Cirkulær økonomi
– for virksomheder, organisationer, skoler, kommuner…

3 timer – pris: 2.995,-

Én-til-én rådgivning med udgangspunkt i jeres behov. 

5 timer – pris: 4.800,-

Én-til-én rådgivning med udgangspunkt i jeres behov.

 

10 timer – pris: 9.500,-

Én-til-én rådgivning med udgangspunkt i jeres behov.

 

VERDENSMÅL

En af mine spidskompetencer er at give en grundig indføring i FNs verdensmål – såvel til topledelse som til resten af organisationen – og facilitere analysen af, hvordan netop jeres virksomhed kan bruge FNs Verdensmål til at øge indtjeningen og sikre et fremtidigt marked.

Jeg kan være jeres ressource og katalysator i hele processen fra udvikling af strategi til praktisk implementering af FNs Verdensmål. Bliv klogere på metodikker og værdiskabelse, når I arbejder med verdensmålene.

CSR

Jeg bidrager med strategi- og forretningsudvikling med alle aspekter af CSR som omdrejningspunkt, så det understøtter og er en integreret del af jeres forretningsprocesser.

Potentialet i en samfundsansvarlig strategi er blandt andet lavere medarbejderomsætning, lethed ved at rekruttere nye medarbejdere, forstærket branding, nye kunder/markeder, fastholdelse af eksisterende kunder, forbedret konkurrenceevne mv.

Men måske vigtigst er det at have styr på risici i værdikæden.

PARTNERSKABER

Jeg har den teoretiske og praktiske erfaring til at sætte gang i processen med at finde den rette partner, afstemme forventninger og sørge for, at partnerskabet bliver en god oplevelse og leverer de ønskede resultater. Jeg er en medrivende katalysator for nye partnerskaber og kan revitalisere fastlåste samarbejder.

Der er mange motiver til at indgå et partnerskab – men grundlæggende søger man en partner, som supplerer ens viden, produkter, ydelser osv. 


PROJEKTLEDELSE

Jeg kan hyres ind til ledelse af projekter inden for alle aspekter af CSR og relaterede temaer. Det kan være for en kortere eller længere periode, hvis I mangler ressourcer eller de nødvendige kompetencer til at drive et projekt. Med en Prince2 certificering og mange års erfaring leverer jeg

  •  klassisk projektledelse – struktureret og resultatorienteret med tid, mål og budgetter som
    styringsredskab
  • strategisk projektledelse – visionært, fleksibelt og orienteret mod forandring.

Jeg er ekspert i at analysere, navigere i og systematisere processer og projekter.

WORKSHOPS

Det er vigtigt for mig, at den viden jeg giver videre kan anvendes i praksis. Målet for kurser, seminarer og workshops er derfor, at deltagerne går motiverede hjem med en god cocktail af teoretisk viden, konkrete eksempler samt praktiske redskaber til at arbejde videre med temaet, når de er tilbage i virksomheden. 

Jeg kan levere alt fra korte inspirationsoplæg til flere dages workshops med alle elementerne i CSR og verdensmål.

 


“Since Lotte is at the same time diligent, knowing and completing the tasks structured and directly, change happens where Lotte operates. Lotte therefore reaches the goals she has set and is an excellent project manager.”

Lisbeth Due Schönemann-Paul, Corporate Sustainability and Environmental Manager, Royal Greenland

 

Book en times sparring uden beregning