Kunder

Det siger kunderne:

 • Vi havde fornøjelsen af Lotte Frank Kirkegaard som indlægsholder på et af vores fyraftensmøder. Emnet for indlægget var ”FNs verdensmål i praksis – hvordan kommer vi i gang?”

  Med sit store vid, sin formidable formidlingsevne – og sin evne til konstant at være i øjenhøjde med sit publikum, fik Lotte leveret sine pointer, så alle gik hjem fra arrangementet med ny viden i bagagen – og en lyst til at arbejde videre med teorierne i praksis. Vi kan på det varmeste anbefale Lotte.

  Vibe Elbæk, UdviklingOdder.

 • Lottes motiverende tilgang til arbejde med verdensmålene har været med til at skabe et fundament, som vi nu kan arbejde videre med. Lotte har hjulpet os til at konkretisere, hvor vi kan gøre en forskel, til at opstille handlinger og til at strukturere det fremtidige arbejde med verdensmålene.

  Mikael Brandt, administrerende direktør, Bent Brandt as.

 • KEN HYGIENE SYSTEM A/S ønsker at FN’s verdensmål skal være en integreret del at vores strategi. I den forbindelse bad vi Kirkegaard Consult om en introduktion til verdensmålende samt inspiration til hvordan disse bliver styrende for strategien. Lotte Frank styrede os med sikker hånd gennem forløbet og har efterladt os med nysgerrighed og appetit på at arbejde videre med verdensmålene.

  John Veje Olesen, CEO, KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

 • Jeg har brugt Lotte til at introducere, hvordan man kan arbejde med SDG’erne i vores politiske system, workshoppen var en stor succes, det skyldtes først og fremmest Lottes evne til at motivere og engagere, og også evnen til at gøre et kæmpe område ligetil og operationelt for alle.

  Amira L. Baida, Politisk Seniorkonsulent, FINANSFORBUNDET

 • Lotte har været en uvurderlig del af Milton-temaet og vores produktudvikling af ’Milton og de 17 Verdensmål’ (et gratis digitalt undervisningsmateriale til indskolingen i Danmark) siden opstarten i 2019. Lotte har været vores unikum i forbindelse med at få sat gang i processen om etablering af strategisk vigtige partnerskaber.

  Marianne D. Strømfeldt, Creative Director & Co-founder, Milton Around The World

 • Lotte har et enestående engagement i arbejdet med CSR i alle dets mangfoldige aspekter.

  Brian Buus Pedersen, formand for CSR Greenland og direktør i Grønlands Erhverv

 • Since Lotte is at the same time diligent, knowing and completing the tasks structured and directly, change happens where Lotte operates. Lotte therefore reaches the goals she has set and is an excellent project manager.

  Lisbeth Due Schönemann-Paul, Corporate Sustainability and Environmental Manager, Royal Greenland

 • Lotte Kirkegaard har ikke blot gode formidlingskompetencer men også et rigtigt godt indblik i de mange aspekter af CSR. Jeg kan varmt anbefale hende til andre.

  Thomas Trier Hansen, Advokatfirmaet Trier Law ApS

  Tak for et godt samarbejde til vores kunder

  Kontakt os for en uforpligtende snak