Vision

Kirkegaard Consult ApS arbejder for at skabe et bæredygtigt samfund sammen med sine kunder og samarbejdspartnere


Hvad kan du forvente?

Jeg leverer specialiseret viden inden for CSR, FNs Verdensmål, cirkulær økonomi, Global Compact og partnerskaber.
Jeg bruger meget tid på at sætte mig ind i din virksomhed dels på strategisk niveau – men også hvordan den daglige drift foregår. Det samlede billede giver mig input til, hvilke udfordringer og muligheder din virksomhed har. Sammen med dig sætter jeg et forløb sammen, som matcher jeres behov og ønsker. I processen vil du opleve, at jeg bevidst bruger muligheden for at se på virksomheden med ‘andre briller’. Jeg er nysgerrig af natur, jeg stiller spørgsmål og udfordrer ‘plejer’ og prøver rammerne af. Jeg arbejder i øjenhøjde og bruger det til at se nye muligheder. 


 

Personen bag

Ejes af Lotte Frank Kirkegaard, cand. mag med en professionel baggrund i DK og Grønland fra både den private og offentlige sektor.

“Som CSR-ekspert har jeg en særlig forkærlighed for at arbejde med strategi- og forretningsudvikling, projektledelse og at drive partnerskaber og netværksaktiviteter.

Min baggrund med undervisning fornægter sig ikke – det er en stor glæde for mig at afholde kurser, seminarer, workshops mv., hvor vi har fokus på at motivere sindet og opnå nye indsigter.”

Jeg er specialiseret i blandt andet FNs Verdensmål, strategiske partnerskaber, cirkulær økonomi, bæredygtigt arbejdsmarked, risikostyring, rapportering og Global Compact.

Baggrund

Lotte har igennem sin uddannelse og professionelt i 15 år arbejdet med projekter af forskellig karakter. Siden 2003 har samfundsansvar og bæredygtighed haft en central plads i Lottes arbejde blandt andet i COWI i Division for udviklingsplanlægning samt COWI Uganda og COWI Zambia. Derud over gennem Lottes arbejde som HR-chef, administrationsdirektør og senest sekretariatschef for CSR Greenland.

Lotte har været medlem af styregruppen for det nordiske netværk under Global Compact gennem fem år og var vært for det Nordiske Netværksmøde for FN Global Compact i Ilulissat i 2016 med FNs verdensmål og partnerskaber som omdrejningspunkt.

Ved konferencen The SDGs in the Arctic: local and global perspectives i december 2017 deltog
Lotte i en paneldebat om konkret implementering af verdensmålene i virksomhederne og gennem partnerskaber.

Uddannelse

Uddannet fra Århus Universitet og har taget en række kurser og certificeringer inden for CSR, HR, ledelse, projektledelse og rapportering;

Partnership Broker
ved Partnership Brokers Association, 
http://www.partnershipbrokers.org/
og har undervist i Partnerskaber på bl.a. CSR and Sutsainability Leader course

Prince2 certificeret ved APMG International,
https://apmg-international.com/

Global reporting Initiative (GRI) certificeret kursus i GRI-rapportering
ved Enact Sustainable Strategies,
https://www.enact.se/labs/

Kunderne siger…

  • “Since Lotte is at the same time diligent, knowing and completing the tasks structured and directly, change happens where Lotte operates. Lotte therefore reaches the goals she has set and is an excellent project manager.”

    Lisbeth Due Schönemann-Paul Corporate Sustainability and Environmental Manager, Royal Greenland
  • ”Lotte Kirkegaard har ikke blot gode formidlingskompetencer men også et rigtigt godt indblik i de mange aspekter af CSR. Jeg kan varmt anbefale hende til andre.”

    Thomas Trier Hansen, Advokatfirmaet Trier Law ApS
  • “Lotte har et enestående engagement i arbejdet med CSR i alle dets mangfoldige aspekter”

    Brian Buus Pedersen, Direktør Grønlands Erhverv og Formand for CSR Greenland.

BOOK EN TIMES SPARRING UDEN BEREGNING