Menneskerettigheder og verdensmål

FNs verdensmål som vækstfaktor

Får din virksomhed del i de 36 mia. USD som FNs verdensmål kan indbringe?

Opfyldelse af Verdensmålene åbner nye markeder for grøn teknologi og sociale løsninger.

Det kan resultere i en økonomisk gevinst i 2030 på op til 36 mia. USD skriver Business and Sustainable Development Commission (BSDC) i deres rapport Better Business Better World

Det er jo et uforståeligt stort tal og de 17 verdensmål kan også synes komplicerede at få greb om. Ved første øjekast er det måske svært at få er klart billede af, hvordan din virksomhed får del i den økonomiske gevinst ved at arbejde med Verdensmålene? Det kan være en god idé at se det som traditionel forretningsudvikling med de undersøgelser, analyser og beslutninger, der ligger bag.

Sidste gang I udviklede et nyt produkt, gik ind på et helt nyt marked eller opkøbte en anden virksomhed – var resultatet da helt tydeligt fra start? For at få succes med bæredygtig omstilling er det vigtigt at forfølge det arbejde ligeså konsekvent og systematisk, som I arbejder med eksempelvis at udvide jeres markedsandele, hvordan I penetrerer nye markeder eller skaber værdi til aktionærerne.

Vi kan bidrage med et forløb, der

  • introducerer Jer til Verdensmålene
  • skaber klarhed over, hvilke verdensmål, der er relevante for jer at arbejde med
  • munder ud i en strategi og en implementeringsplan med klare mål

Mangler I ressourcer eller kompetencer til træning, implementering og evaluering, eller har I brug for en erfaren projektleder til den opgave påtager vi os gerne at følge opgaven helt til dørs.

Kirkegaard Consult ydelser

Læs her Executive Summary af BSCDs rapport Better Business Better World: Report.businesscommission.org/Executive-Summary.pdf 

Kontakt os gerne per telefon: 61670212

Comments (4.367)